05
Пон, Юни

Приключи проект „Децата на фокус в реформата на съдебната система” (BG05SFOP001-3.003-0063-С01), който беше осъществен с финансовата подкрепа на Оперативна програма Добро управление. С реализирането на проекта помогнахме:

Прочети още...

В сряда, 22.07, в сградата на Българската търговско-промишлена палата се проведе заключителна конференция по проект „Децата на фокус в реформата на съдебната система“ по ОПДУ. Конференцията бе излъчвана и на живо във Фейсбук страницата „Децата на фокус“(www.facebook.com/ChildrenOnFocus).

Прочети още...

Започва провеждането на информационни сесии за родители относно негативните аспекти на родителския конфликт, способите за преодоляването му и начина, по който медиацията може да им помогне. Срещите са напълно безплатни за родители от цялата страна, намиращи се в конфликт с другия родител. Ще се провеждат всеки вторник от 16 ч. и всеки четвъртък – от 18 ч., на адрес: гр. София, ул. „Позитано“ № 30, партер, след предварително записване на мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . В рамките им родителите ще могат да научат повече за начина, по който конфликта се отразява на тяхното дете, да усвоят допълнителни техники за преодоляване на различията и оказване на споделена грижа, отговаряща в най-висша степен на интереса на детето.

Прочети още...

Подкатегории

Новини

Повече: Новини