Лятна школа - Медиация край морето 2024

Актуални въпроси на съдебната и извънсъдебната медиация

Лятна школа - Медиация край морето 2024
Актуални въпроси на съдебната и извънсъдебната медиация
гр. Поморие
Дати за провеждане: 7-9 септември 2024г.
Програма - Вижте в PDF

Здравейте скъпи медиатори и приятели на медиацията,

Професионална асоциация на медиаторите в България /ПАМБ/ продължава традицията от  2016-2019г.  с провеждането на летни школи по медиация в гр.Поморие – www.mediation-net.eu.

През 2023г. ПАМБ съвместно с Националната асоциация на медиаторите /НАМ/ организира среща край морето на медиатори и сподвижници на медиацията от цяла България под надслов  ”Медиация край морето”, на която взеха участие над 50 участника, сред които – медиатори, съдии, адвокати.

През  2024г. ПАМБ и НАМ  планират срещата «Медиация край морето 2024» да се проведе  под надслов – «Актуални въпроси на съдебната и извънсъдебната медиация».

Програма - Вижте в PDF

Мястото на срещата остава - гр. Поморие, Градска художествена галерия, дати  7-9 септември 2024г.

Тази година ще обърнем особен фокус върху най-актуалните и дискутирани теми на съдебната и извънсъдебната медиация, ще надградим знания за медиаторски техники и ще се запознаем с концепцията за възстановителното правосъдие. Ще коментираме въпроси по работата и промотирането на извънсъдебните медиационни центрове и на медиацията в общините.

Срещата ще е без такса участие, като участниците поемат  разходите по нощувка, изхранване и транспорт за своя сметка. Традиционно ще организираме няколко културно-развлекателни мероприятия съвместно с община Поморие, която любезно ни предоставя и зала за провеждане на лекциите.

При присъствие на лекциите през трите дни се издава Сертификат за участие.

Ше ви помолим да заявите участието си на сайта на ПАМБ /www.pamb.info/  в секцията Лятна школа.

За нас е важно, да се ориентираме в приблизителния брой участници. Резервациите за ношувките са по ваше усмотрение и ваш ангажимент.

Оставаме на ваше разположение - за повече информация - Елиза  Николова - 0899887788.