21
Нед, Юли

Информационните сесии за родители, намиращи се в конфликт, ще се провеждат по график в онлайн среда

Във връзка с обявеното извънредно положение в Република България, както и с Указания на Управляващия орган по Оперативна програма „Добро управление” от 18.03.2020 г., информираме, че:

Информационните сесии за родители, намиращи се в конфликт, ще се провеждат по график в онлайн среда. Срещите са напълно безплатни и ще бъдат водени от експерти-медиатори всеки вторник от 16 ч. до 18 ч. и всеки четвъртък от 18 ч. до 20 ч.

За участие е необходимо единствено предварително записване на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Инструкции за онлайн обучението ще бъдат давани допълнително по мейл.

Чрез участието си в сесиите родители от цялата страна в ситуация на родителски конфликт ще могат да научат повече за начина, по който конфликтът се отразява на тяхното дете, да усвоят допълнителни техники за преодоляване на различията и за оказване на споделена грижа, отговаряща в най-висша степен на интересите на детето. Информационните сесии са разработени в рамките на проект „Децата на фокус в реформата на съдебната система“ по ОПДУ и са резултат на съвместните усилия на експерти от Професионална асоциация на медиаторите в България (ПАМБ), Националната мрежа за децата (НМД), Институт по социални дейности и практики (ИСДП), Фондация „За нашите“ деца и Асоциация Родители.

 Очакваме вас, ваши близки и познати, в информационните сесии в името на най-добрия интерес на децата.

Новини

Повече: Новини  

Обучения